woensdag 8 september 2010

De Thule Euroway G2 - 923, NIEUWSTE ontwerp, kom deze bekijken in onze winkel! Deze fietsendrager heeft een slot voor deze af te sluiten op de trekhaak en je krijgt er een beveiliging bij voor de fietsen tegen diefstal te beveilingen op de drager!!

SWnautica THULE service center! => 5 jaar garantie => eigen THULE herstelservice => beste prijs-service!

Informatie :

De nieuwe EuroWay G2, elegant, licht en comfortabel. Laat u verassen door dit ingenieus ontworpen Zweeds product. - Met de voet bedienbare kantelfunctie - Demonteerbare framehouders - Verbreedbare wielhouders - Verbreedbare lichtbalk - Een hand-koppeling met lage sluitkracht - Gemonteerd op de wagen binnen 5 seconden! - Nieuwe wielspanbanjes met pompsysteem - Veel ruimte tussen de fietsen - Compact, nog kleiner dan het vorige model - Grote kantelhoek, ruime toegang tot koffer - Optionele laadhulp Uniek concept dat de zwakke punten verbeterd van het vorig model, meer plaats, snellere bevestiging,... Ook voor THULE herstelling & service bent u bij SWnautica op het juiste adres!

SWnautica bvba oude baan 36 3650 lanklaar limburg - belgiƫ

informatie : 0032495-536576 of 0032477-252925

op 5 minuten van maasmechelen village opgelet, indien u op gps komt niet op huisnummer rijden, deze staat verkeerd in de meeste systemen!

meer info


Geen opmerkingen: